Dikkelindestraat 156 - Wondelgem (Gent)

DR. JAN MATTHYS

Dr. Jan Matthys studeerde aan de universiteiten van Gent en Antwerpen; hij is ook betrokken bij de opleiding van studenten. Hij startte de huisartsenpraktijk in Wondelgem in 1982. Dr. Matthys is sinds 10/10/2022 met pensioen. Hij zal nog sporadisch aanwezig zijn in de praktijk.

DR. LIEVE VAN DER MEEREN

Dr. Lieve Van der Meeren studeerde aan de Universiteit Gent. Ze heeft ervaring opgedaan als schoolarts en als bedrijfsarts en werkt sedert 2003 in deze praktijk als huisarts. Lieve is moeder van drie kinderen.  

Zij zal vanaf 01/01/2024 niet meer werkzaam zijn in de praktijk. Ze heeft beslist om te stoppen met werken om meer tijd te kunnen doorbrengen met haar familie. 

Ze wordt vanaf 01/02/2024 opgevolgd door een nieuwe vrouwelijke arts. Meer info volgt later.

DR. ALEC DUINSLAEGER

Dr. Alec Duinslaeger studeerde af in 2017 aan de Universiteit Gent. Hij heeft veel ervaring in de orthopedische heelkunde. Verder heeft hij nog ervaring opgedaan als huisarts op spoedgevallen en heeft hij een bijkomend diploma sportgeneeskunde.

DR. MERIJN RYCKX

Dr. Merijn Ryckx studeerde af in 2015 aan de Universiteit van Gent. Hij heeft reeds heel wat ervaring opgedaan bij o.a. inwendige ziekten, Kind en Gezin en tropische ziekten. Hij werkte zowel in binnen- als buitenland.


DR. JOSEFIEN HOEDT

Dr. Josefien Hoedt studeerde af als algemeen arts in 2019 aan de Universiteit Gent. Zij vervolledigde daarna de driejarige opleiding huisartsgeneeskunde te Gent in de Rooigem huisartsenpraktijk en de huisartsenpraktijk Ledeberg. Zij volgde daarnaast een bijkomende opleiding ECG. Naast de algemene huisartsgeneeskundige zorg heeft zij een grote interesse in preventieve geneeskunde en gynaecologie. 

EMMELIEN COCQUYT

Emmelien Cocquyt werkt als deeltijds praktijkassistente in de huisartsenpraktijk De Linde. Zij wordt bijgestaan door collega - secretaresse Fleur De Coninck.

Het secretariaat is elke werkdag bereikbaar van 8u - 12u en van 13u30 - 18u.

Om u beter te kunnen helpen zal de secretaresse steeds naar de reden van uw komst vragen. Zij is strikt gebonden aan het beroepsgeheim.