Dikkelindestraat 156 - Wondelgem (Gent)

DR. JAN MATTHYS

Dr. Jan Matthys studeerde aan de universiteiten van Gent en Antwerpen; hij is ook betrokken bij de opleiding van studenten. Hij startte de huisartsenpraktijk in Wondelgem in 1982. Dr. Matthys is sinds 10/10/2022 met pensioen. Hij zal nog sporadisch aanwezig zijn in de praktijk.

DR. LIEVE VAN DER MEEREN

Dr. Lieve Van der Meeren studeerde aan de Universiteit Gent. Ze heeft ervaring opgedaan als schoolarts en als bedrijfsarts en werkt sedert 2003 in deze praktijk als huisarts. Lieve is moeder van drie kinderen.  

DR. ALEC DUINSLAEGER

Dr. Alec Duinslaeger studeerde af in 2017 aan de Universiteit Gent. Hij heeft veel ervaring in de orthopedische heelkunde. Verder heeft hij nog ervaring opgedaan als huisarts op spoedgevallen en heeft hij een bijkomend diploma sportgeneeskunde.

DR. MERIJN RYCKX

Dr. Merijn Ryckx heeft reeds heel wat ervaring opgedaan bij o.a. inwendige ziekten, Kind en Gezin en tropische ziekten. Hij werkte zowel in binnen- als buitenland. Na een korte onderbreking zal hij vanaf april 2023 als vaste arts in de praktijk werken.


DR. JOSEFIEN HOEDT

Dr. Josefien Hoedt studeerde af als algemeen arts in 2019 aan de Universiteit Gent. Zij vervolledigde daarna de driejarige opleiding huisartsgeneeskunde te Gent in de Rooigem Huisartsenpraktijk en de Huisartsenpraktijk Ledeberg. Zij volgde daarnaast een bijkomende opleiding ECG. Naast de algemene huisartsgeneeskundige zorg heeft zij een grote interesse in preventieve geneeskunde en gynaecologie. Vanaf 10 oktober 2022 vervoegt zij met veel goesting onze praktijk.

EMMELIEN COCQUYT

Emmelien Cocquyt werkt als deeltijds praktijkassistente in de huisartsenpraktijk De Linde. Het secretariaat is best bereikbaar in de voormiddag.


Om u beter te kunnen helpen zal de secretaresse steeds naar de reden van uw komst vragen. Zij is strikt gebonden aan het beroepsgeheim.